Zöldség a plázában (Extra)

2009. március 23. 19:05 - retek.

Hogyan hozzuk be a tavaszt a bevásárlóközpontba? Egy ilyen kedves kis ötlettel mindenképp.

Rendhagyóan egy időszakos esemény kerül most bemutatásra, így lesz extra az extra. Viszont mindenképpen itt a helye! Nem más történt, fű nőtt a Duna Plazában!

 

Méghozzá valódi fű. Finom, puha, világoszöld. Aki ide belép, azon nyomban érezheti friss illatát is. A legjobb dolgot pedig ez a kis tábla hordozza magán:

Bizony, nyugodtan rágyalogolhatunk, de még akár le is ülhetünk, hiszen szabad. Néhány fűszigethez kis pad is tartozik, hogy teljesebb legyen az élmény.

Aki nem bírja kivárni a valódi tavaszi füvesedést, az itt talán egy kicsit belekóstolhat.

Piknikezésre kijelölt hely

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr611020826

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Budapest Butik 2009.03.25. 08:01:02

Vicces táskák, menyasszonyok és a Duna Pláza füve - napi turkálóBpCsökken a vásárlási kedv - a ruhán, cipőn is spórolunk (rtl)Budapesti dizájnbolt-körkép (borsa)Menyasszonyiruha-trend 2009 (style)Duna Pláza: fűre lépni szabad! (csak a szépre)Nem BpVicce…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása