Egy lelkes fotós gyönyörű palotája

2016. augusztus 16. 21:00 - retek.

A rakparton egy szép lakásban lakni igazán menőnek számít ma is. Bárónak lenni és a rakparton saját fotóstúdióval ellátott bérházat építtetni azonban még menőbb. Báró Hammerstein Richárd is pontosan így gondolta mindezeket, lelkes fotográfusként még saját luxusműtermeket is álmodott a legfelső szintre.

Az 1907-re átadott palota Balázs Ernő tervezőmérnök csodás munkája, még sok évnyi kopottas állapotában is előkelő helyen állt a rakparti házak között. Szerencsékre nemrégiben fejeződött be a homlokzatszépítés, így újra megcsodálhatjuk a rég elfeledett és elkopott értékeket, miközben arról fantáziálhatunk milyen csodás kilátás mellett foglalatoskodtak hobbijukkal báró úr és kollégái.

V. kerület, Belgrád rakpart 17.

A képre kattintva nagyképes galéria nyílik!

facebook_kovetes.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr1510415850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása