Kelyhek, virágok és vibráló színek

2016. május 01. 20:00 - retek.

Bármilyen épületről is legyen szó, a homlokzat színe igen meghatározó annak megítélésekor. Lehetnek egy háznak látványos formái és csinos díszei ha a színe túl harsány vagy nem a környezetébe illő. Mai látogatásunk képviselője azonban egy remek példa arra, hogy ha már szép virágok és kelyhek díszítik, ne felejtsük el feldobni azokat még jobban egy kedves, vidám színezéssel is.

Az 1915-re elkészült Novák-házat tulajdonosai többször is csinosították, alakították, így végső formáját 1927-re nyerte el. Színe mostani felújítása előtt is csinos volt, természetesen azonban az évek során fakult és szürkült. Szerencsére egy szép tavaszi napon friss ruházatát mi is részletesen szemügyre vehettük a trolivezetékek hálójában.

VII. kerület, Wesselényi utca 21.

A képre kattintva nagyképes galéria nyílik!

alairas_uj.png

facebook_kovetes.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr388677638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása