A ház amelynek bajsza is van

2017. október 24. 08:00 - retek.

Igazi klasszikus poszt ez a mostani, amolyan hagyományosan rendhagyó. Volt a Somogyi Béla utcában egy romos, de pazar békebeli bérház - megismerhető az aljában ma is működő mókás nevű cukászdáról! Ezt a bérházat szépen felújították, az egyedi és szó szerint virágzó díszeit - köztük a vicces bajszokat - helyreállították, a színeket felfrissítették. Már ebben az állapotában is posztra érett lett.

Van itt azonban még valami. Ha eltekintünk a gyönyörű kovácsoltvas kaputól (na jó, ne tekintsünk el), megfigyelhetjük, hogy az utca nem a felújítások ékköve, sőt. No nem mintha ne volna ilyen vagy ehhez hasonló minőségű vagy izgalmas bérház, csupán azok még a renbehozásukra várnak. Éppen ezért álljon itt a 17-es szám egy jó és követendő példának - ha úgy tetszik - egy bajszos ékkőnek.

VIII. kerület, Somogyi Béla utca 17.

A képre kattintva nagyképes galéria nylik!

facebook_kovetes.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr412801596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása