Csak finoman, csak elegánsan

2016. szeptember 04. 21:00 - retek.

Igazán pompás környezetbe kerülünk ha az Október 6. utcai Frischmann-ház elé állunk. Építtetője is igen finom úriember lehetett, hiszen az 1893-ra befejezett klasszicista bérpalotáról szinte az ölünkbe esik az elegancia. Szerencsére csak jelképesen, hiszen homlokzatának állapota egészen kielégítő.

A háromemeletes habcsók torta még egy udvarra néző festő-műtermet is tartogat magában, igaz, ez nem is oly' meglepő egy kifinomult úrtól. A ház díszítései nem hivalkodóak, ugyanakkor szemrevalóak és könnyen beléjük szerethetünk. Homlokzata egyedi és változatos, és mivel nincs két egyforma emelet, pontosan úgy választhatjuk ki belőlük kedvencünket mint egy igazi emeletes torta esetén. Habzsoljuk is be gyorsan!

V. kerület, Október 6. utca 17.

A képre kattintva nagyképes galéria nyílik!

facebook_kovetes.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr5111676547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása