Művészek, pávák és keblek

2016. november 13. 20:00 - retek.

Egy igazi palotába járni egyetemre valódi privilégium, hiszen művészetet tanulni és azt mesterfokra vinni bizony a legnagyobb művészek árnyákában lehet a legmegfelelőbb. Az 1871-ben átadott neoreneszánsz oktatási épület tökéletesen megfelel mindezeknek. A Magyar Képzőművészeti Egyetem csodálatos Andrássy úti épületében gyönyörködtünk egy őszi délutánon.

Noha az Izabella utca homlokzat jelenleg nem olyan látványos mint a sugárút felőli, bízunk benne, hogy ez hamarosan megváltozik. Addig is ott van nekünk megannyi csodálatos sgraffito és aranyszínű motívum, valamint világhíres művészek látványos portréi az amúgy is igen dinamikus homlokzaton. Minden apró részlet érdekel minket, lessük is meg mindet!

VI. kerület, Andrássy út 71.

A képre kattintva nagyképes galéria nyílik!

facebook_kovetes.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr9511957539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása