Tegnap a mában

2015. május 18. 08:30 - retek.

Van abban valami különös báj, ha olyan helyeket fedezünk fel ahol az idő lassabban telik. Lassabban, mert a helyet vagy megőrzés céljából vagy fejlesztés hiányban olyannak találjuk mint amilyen akár 30-40 éve is lehetett. Mindezt úgy, mintha egy akkori pillanatfelvételbe a XXI. század csak cseppenként tudna megérkezni és így a mai részletek épphogy csak jelzésként jelennek meg.

Ha valami szépségről van ilyenkor szó akkor annak igazán örüljünk, ellenkező esetben viszont egy pillanatnyi merengéssel jussanak eszünkbe a közelmúlt Budapestjének szürkébb hétköznapjai. A hatást hagyományos, fekete-fehér filmre fényképezve jobban tudjuk szemléltetni. Rendhagyó összeállításunkat láthatjátok.

Ne maradj le egy új posztról sem, kövess bennünket a Facebookon is!

 Nagy kedvencünk szerencsére nem sokat változott  (a képre kattintva nagyképes galéria nyílik)

alairas_uj.png

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr757468548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2015.05.18. 19:19:10

@Hippi Kriszta: Köszönjük, várunk szeretettel legközelebb is!
süti beállítások módosítása