Gesztenyefák alatt, fűzek társaságában - Őszi kiadás

2009. november 10. 09:00 - retek.

Elérkeztünk a következő visszalátogatásunkhoz, mely látogatások apropója, hogy a természet őszi ruháit ölti fel éppen. A helyszín ezúttal nem más, mint a pesthidegkúti Mosbach park a II. kerület északi csücskében. Tavaszi sétánk óta a gyönyörű gesztenyefák aranybarna avarral borították be a romantikusan kanyargó utat, amit a nap sárgás fénye előszeretettel nyaldos ha éppen arra jár.

Habár a parkon végigbandukolni nem tarthat tovább tizenöt percnél, mégis olyan jó eltölteni benne minél több időt, hiszen a hely egyike azoknak ahol kevesen fordulnak meg és emiatt harapható a csend és a nyugalom. Vegyünk fel egy meleg kabátot és irány az őszi szín kavalkád!

Kedves olvasók, a Csak a Szépre! blog századik posztját olvassátok!

Sietségnek itt nincs helye

Egybefüggő avar a gesztenyefák alatt

Olykor nem is találjuk a kijelölt utat

De azért továbbra is ott kanyarog

Napfényben fürdenek

Fények és árnyak

Kijelölt szalonnasütő hely is van a park oldalában

A háttérben egy "tisztás"

A fűzfa még mindig varázslatos

Kanyargunk tovább...

...míg el is érünk a végére - itt az út két oldalán kis virágok sora is látható

Megtekintése térképen

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr261514225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lilelijah 2011.01.06. 16:06:11

Méltó a 100. poszthoz! Olyan különös ez, az egész olyan, mintha egy vicces festő fogott volna egy csomó színt, sárgát, pirosat, zöldet, barnát, kéket... és találomra odapötyögtetett volna a vászonra mindegyikből összevissza... - kusza és összemosódó az egész, mégis érezni a rendszert mögötte... Csodálatos! :)
süti beállítások módosítása