Kálvin téri tekintély

2009. április 22. 09:00 - retek.

A Kálvin tér alul-felül átalakulóban van, azonban a terület néhány képviselője hosszú idők óta tartja eredeti pompáját, és tartani is fogja még sok éven keresztül. Az építkezések okozta akadályok ellenére következzék Budapest leghosszabb útjának legelső épülete, az Aegon-palota!

Büszkén az újak mellett

Nehéz a balkont tartani

Gazdag díszek, kecses szimmetria és óriás zászlórudak

A Ráday utca felől már apró erkélyek is színesítik a pazar homlokzatot

Elegáns "fordulat" a tér felé

Színházias hangulat. Kupola az oldalsó ajtó felett

Kiegészítésként lássuk azt az elképesztő panorámát, ami a székház tetőszintjéről tárul elénk. Érdemes figyelmesen megnézni!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr551079113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuruttya 2009.04.22. 12:23:12

Aki a Kálvin Center magasságára panaszkodik nézze meg, pont ugyan olyan magas ez is.

Fegyi 2009.04.22. 22:02:00

Oké hogy a Kálvin Center olyan nagy mint az elődje, de kritikán aluli ahogy ott kinéz. Gagyi forma és iszonyat unalmas szín. Lehet hogy ódivatú vagyok meg miegymás, de nekem abszolút nem tetszik. Fel nem tudom fogni hogy engedhették meg...


Ui: Kedves F.D. gyere már fel msn-re...

ildsisy 2009.04.23. 07:26:44

Szép képek nagyon!!!!!:)

Régész 2009.04.26. 10:05:08

Szépek a képek,de vigyázzunk! A szép egy nagyon relatív fogalom. Ráadásul az, ami ma leromlott, piszkos és taszító, az is lehetett egykor szép. Mivel pedig ez utóbbiak vannak ma nagyobb veszélyben, elsősorban ezeket érdemes megörökíteni, mert hamarosan nem lesznek és akkor örökre eltűnnek előlünk. régész
süti beállítások módosítása