Reptéri piknik

2010. június 07. 21:30 - retek.

Egy finom sonkás szendvics, egy kis apró süti, csoki és limonádé. Mi kellhet még egy jó piknikhez? Ó, igen! Ragadjuk meg a haverokat, barátot, barátnőt, anyut, aput, nagyit, kutyust és irány hármashatárhegyi vitorlázó repülőtér!

Domboldalon, a kövér fűben való lustálkodás közben szórakoztatnak bennünket a vitorlázó repülőgépek, ámulatba ejtenek megdöbbentően hosszú szárnyaik és kecses felépítésük. Ha pedig akad olyan bátor jelentkező, aki repülne egy kört, annak semmi akadálya. Sétarepülésre jó időben mindig van lehetőség!

Csábító kilátás

Felszálláshoz kész

És már húzzák is

Andalító, ahogyan száll

Közben ismerkedjünk a tájjal

Ímhol egy fa csavarodik

Pesthidegkút lankái

A haszongépjármű hasznos - a gépek csörlőjeként üzemel

Van bőven fekvőhely

Innen belátni az egész repteret

De nézhetjük a vonuló felhőket is! (Zümm-zümm egy óránál)

A kifutót bizony birkák legelik (a képen azonban nem ők vannak)

Érkezik a gépünk

Viszik a hangárba aludni

 

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr512064143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hamster · http://hamster.blog.hu/ 2010.06.08. 20:02:15

Jó hely ez némi repülőnézős-beszélgetős heverésre. Amikor legutóbb ott heverésztünk, ötször vagy hatszor elfutott mellettünk egy fura figura. De mindig csak egy irányba, azaz újra meg újra körbefutotta a repteret! Ennyi energia befektetésével egyenes vonalban körülbelül már Zuglóban járhatott volna, de ő a jelek szerint nem szabadult a flugpacc vonzásától :)

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2010.06.09. 22:15:02

@Hamster: Egy kör a reptér körül sem kevés, nemhogy hatszor. Biztos nem tudja mi a jó, a tunyulás az igazi! :-)

Hamster · http://hamster.blog.hu/ 2010.06.15. 19:36:41

@retekblog: Én is kicsit féltettem, hogy még baja lesz a nagy egészségeskedéstől, de amikor elindultunk haza, még mindig ott keringett :) Ami viszont nagyon nem tetszett: sok járó-kelő átvágott keresztben a pályán. Persze a csörlő kezelői és a pilóták figyelnek, de azért az kiderült, hogy milyen sok ember értelmi képességei vetekednek egy zacskó muslincáéval :( Mondjuk a reptér is újrafesthetné a pálya szélét jelző hordókat (vagy miket), mert rozsdásan-koszosan csak kicsit voltak feltűnőek, de nem eléggé.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2010.06.15. 21:43:45

@Hamster: Jelentem, a hordók frissen vannak festve, azonban az emberek értelmi szintje nem változott.
süti beállítások módosítása