Indul a Csak a Szépre! fotópályázata (Extra)

2009. augusztus 13. 09:00 - retek.

Kedves Olvasók!

Most rajtatok a sor! A Csak a Szépre! blog ugyanis meghirdeti első fotópályázatát, melyben az általatok beküldött képek versengenek két kategóriában. A téma: "A szépség a részletekben rejtezik", így természetesen a blog szelleméhez igazodó, Budapesten készült fotókra számítunk.

A kategóriák nemes egyszerűséggel a színes, valamint a fekete-fehér képek között oszlanak meg, minden egyes pályázó egy-egy fotóval nevezhet a versenyre kategóriánként. A képeket a fotós nevével (vagy nicknevével) és a kép címével ellátva a retekblog (kukac) gmail (pont) com címre várjuk, a beküldési határidő 2009. augusztus 28-a, péntek. A beérkezett pályázatokból előzetes zsűrizés után tíz színes és tíz fekete-fehér elődöntőst egy jubileumi Szépségkoktélban teszünk közzé, ahol már Ti, kedves olvasók szavazhattok a kommentekben a kategóriák győzteseiről!

A legtöbb szavazatot kapott kép elkövetője gazdagabb lesz egy Csak a Szépre! pólóval és még egy kisebb meglepetéssel! A póló színét és méretét természetesen a győztes választhatja ki. Fontos még, hogy "természetes" képeket várunk, ne a Photoshopolt változatokról szóljon a verseny.

Az esetlegesen felmerülő kérdéseket az említett e-mail címre, vagy ennek a posztnak a hozzászólásaiba várjuk!

Addig is jó kattintgatást és sok szerencsét mindenkinek!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr541306199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BDzsH · http://varoskepp.blog.hu 2009.08.13. 15:38:32

Egy kérdés:

Az, hogy "ne a Photoshopolt változatokról szóljon a verseny" az mit jelent egészen pontosan?

Én például photoshoppal vágom a képet, kicsinyítem le a megfelelő méretre, és állítom be megfelelőre a színeket, a kontrasztot, és így tovább. Ez nem jelenti a kép látványos torzulását, vagy megmásítását, ezeket az eljárásokat, kellő tapsztalattal az analóg fotózás időszakában is megcsinálták a képekkel.

Szóval szabj egy pontosabb határt kérlek, ami teljesen világossá teszi azt, hogy mit tehetek a képeimmel, mert például a fekete-fehérré tétel is beavatkozás, hacsak nem a gépeddel fotóztak úgy.

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2009.08.13. 21:19:27

@BDzsH: Örülök, hogy ezt így felhoztad, hiszen az általad leírt Photoshop utómunkák abszolút rendben vannak, én arra értettem, hogy nem egy agyoneffektezett, megmásított "mű" képpel történjen a nevezés, hiszen ez nem egy Photoshop bajnokság! :-)

ildsisy 2009.08.14. 11:56:56

Csak egy képet lehet küldeni? /pl.max.nem 3-5-öt?/ nehéz lesz választanom...:)

retek. · http://csakaszepre.blog.hu 2009.08.14. 12:31:13

@ildsisy: Csak 1 színes és/vagy 1 fekete-fehér képpel lehet pályázni, így neked kell kiválasztanod az általad vélt legjobbjaidat.
süti beállítások módosítása