Egy park örök rajzokkal és madárcsicsergéssel

2016. május 16. 20:00 - retek.

Ha már itt a jó idő, érdemes kimenni a szabadba levegőzni, feltöltődni és kikapcsolódni. Blogunk is régen járt már parkban, úgyhogy éppen itt az ideje egyet felkeresnünk. Szerencsénkre Pestszentimre-Pestszentlőrinc határán nemrégiben újították fel a Kossuth teret, ahol egy életvidám és kifejezetten csendes park várja látogatóit, témáját pedig Kondor Béla "Rajz" című alkotása inspirálta.

Az igényes utcabútorokkal és mókás ülőfelületekkel teletűzdelt téren nincs hiány az eldugott vagy éppen mozgalmas helyszínekben. Aktív kikacsolódáshoz vagy nyugodt ücsörgéshez mindenki talál megfelelő helyszínt, valamint a példásan felújított park egy szép szolgáltatóházat is kapott mosdóval illetve rendezvényteremmel. Ilyen szép időben bizony érdemes a teret felkeresni!

XVIII. kerület, Kossuth tér

A képre kattintva nagyképes galéria nyílik!

alairas_uj.png

facebook_kovetes.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakaszepre.blog.hu/api/trackback/id/tr248722900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása